2012. november 8., csütörtök

gyorshír

Azzal, hogy vasárnap wamp, valószínűleg mindent elmondtam, sokat éjszakázom, de nem sajnáltatni szeretném magam, hanem azt akarom mondani, hoyg felfedeztem a spanyolviaszt. Ja, meg előtte azt is, hoyg nem bírom már nagyon az éjszakázást, éjfélkor meglehetősen fáradt vagyok., na de megvan az ellenszer és nem a koffein. 
Sorozatok.
Komolyan.
Úgy van, hogy a bal oldalamon, az asztalon van a laptop és megy benne egy sorozat, most éppen ez és éppen elég annyira figyelnem az eseményeket, hogy közben még tudok dolgozni és éppen elég annyira dolgoznom, hoyg közben még figyelni is tudok.
A film jó, sajnos, nem annyira jó, mint egyébként amennyire jó lehetne,  én bírom a nyomozós filmeket, de itt speciel jobban érdekel a magánszál, a személyes rész, hogy azok hogy alakulnak és éppen ezzel kapcsolatban van egy gyengeség, ugyanis a főszereplő személye annyira statikus, hoyg már-már unalmas. 4 nap alatt 17 részt nyomtam le*, de Julianna Margulies nemhogy nem nevetett egyszer sem, de el sem mosolyodott, bár ma elhúzta a száját, nem tudom, ez nevetésnek számít?  De mondom,éjszakai munkára tö-ké-le-tes.
Különben pedig jöhet a többi is szép lassan, nyakamon a december, rengeteg éjszaka vár rám.

* lehetetlen!

5 megjegyzés:

  1. Én is sorozatozni szoktam ékszerkészítés közben, nálam most a Dexter megy, na meg Grey's Anatomy, Private Practice, Criminal Minds...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Dexter-t az egyik gyerekünk imádta, a többit meg nem ismerem, én eddig nem néztem sorozatokat. fú, kezdek függő lenni?
      nem is igaz, mert a Las Vegas-i nyomozókat néztük a férjemmel.

      Törlés
  2. Ez milyen ismerős :) Onnan tudom, hogy elkezdődött nálam a karácsonyi hajtás, hogy pihenés közben is varrok, kézzel. Pont úgy, ahogy írod, lefutott nálam három sorozat Downton Abbey és a North & Sud. Valahogy jólesnek mostanában ezek a szépen csomagolt,nem is kicsit giccses,csupa happy end filmek.
    És imádom azokat a régi ruhákat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Downton Abbey baromi jó,hol tartasz? mi az első két évadot néztük végig.
      a North @ Sud az micsoda? már megérte a bejegyzés.


      egyébként sejtettem én, h filmeket néz az éjszakai műszak, de magamra nézve az spanyolviasz.:)

      Törlés
  3. Végignéztem.(Karácsonykor majd lesz még egy bónusz-epizód.)Az utolsó rész felirata francia robotfordítás volt. Hááát... Csak néztem nagyokat, de azért meg lehetett érteni. Igaz, a kezem nem nagyon járt közben. Egyébként mindent felirattal nézek, de manót tömködni attól még jól lehet.
    Az észak és dél négyrészes minisorozat.
    http://en.wikipedia.org/wiki/North_%26_South_(TV_serial)

    VálaszTörlés