2011. március 16., szerda

Az pedig,

hogy a Japánban élő/dolgozó/tanuló/kutató kb. 400 magyar közül sikerült az Mr1-nek azt az egyet felkutatnia, megszólaltatnia, ki neve alapján (Orbán Viktória) egyedül méltó lehet a japán helyzet érzékeltetésére, mert a hitelesség mindenek felett, hát az nekem.... vicces. Eufemisztikusan, persze.

15 megjegyzés:

 1. :) Gratulálok az Mr1-nek is...

  VálaszTörlés
 2. Szerintem a születési név az nem egy olyan dolog amiről tehet az ember. Csak a szülei. De abban sem lennék biztos, hogy ők jövőbelátóak voltak.

  VálaszTörlés
 3. én inkább a kiválasztáson nevetgélek, motymoty!

  VálaszTörlés
 4. Értem is meg nem is, nem olyan meglepő ez szerintem gyakori nevek esetében, csak nem értem szegény Viktória Japánban miért tehet erről, vagy esetleg kerestek volna olyat akit Köbükikacsalábújolánnak hívnak, hogy ne hasonlítson?

  (Mert akkor meg negatív megkülönböztetésről lenne szó. Kiindulhatnánk abból is, hogy minden egyéb esetben erről van szó, ha olyanok szereplnek a tévében kiknek a nevük nem hasonlít, na de minek.)

  VálaszTörlés
 5. tehát, ha 100- at veszünk alapul, abból egynek hasonlít a neve, 99-nek nem. én úgy vélem, a 99-et nem kell keresni, azt az egyet, azt igen.
  nem?

  VálaszTörlés
 6. Abból indultam ki, hogy nem nagyon kerestek, hanem találtak egyet és kész. (Szóval a leglustább forgatókönyvet vettem alapul.) Nem hiszem, hogy a jelen helyzetben kerestek 100-at és abból választottak ki egyet a neve alapján. Lévén elég nehézkes arrafele a kommunikáció.

  És azt tudjuk, hogy a 400-ból mennyien voltak ott, ahol nagy a baj?

  VálaszTörlés
 7. Hát, ide kell jönnöm megint derülni, merthogy tévét nem nézek...
  Ez nagyon tetszik! Micsoda kuncogásról maradok le, ha nem tájékoztatsz hitelesen :))))

  VálaszTörlés
 8. figyeljetek: én jobboldali érzelmű vagyok, félreértés ne essék, csak nem bekötött szemű, elvakult és bigott, ez van!

  VálaszTörlés
 9. Épp bocsánatot akartam kérni, hogy így lerohantalak, de mindig írod, hogy érdekel a vélemény*, hát itt van, ennyire elborult összeesküvés elméletet rég nem olvastam. (És rettenetesen érdekelt, hogy mennyire gondoltad végig.)

  *Vigyázz mit kívánsz, mert még teljesül.:)

  VálaszTörlés
 10. a viccnek nincs határa és nem elgondolás kérdése
  tekintve, hogy nem összeesküvés-elmélet, ezért át sem gondoltam :o)

  és igen, mindig érdekel a vélemény, akkor is, ha nem ért velem egyet valaki, szép lenne, ha csak az azonos érdekelne

  VálaszTörlés
 11. Azt pedig, hogy az ajtóstól házba rontás után kikerültem ide oldalra nagyon köszönöm, és nagyra becsülöm.

  (Bár szóltam már hozzá(d) régebben is, és nagy rajongója vagyok műveidnek, sőt van is belőle itthon, de előbbire nem tudom emlékszel-e, utóbbiról meg biztosan nem tudtál.)

  VálaszTörlés