2010. december 29., szerda

Van ez a sok

alvás, kínos is már egy kicsit, mint a csecsemők, a  négy óránkénti evés is lassan meglesz, semmi komoly tennivaló, átlebegek én ebbe a 2011-be, ha így folytatom, s hogy bánom-e, baj-e, ki tudja, felébredni egy új évben, új helyen, új testben, új lélekben, azért az nem lenne rossz.

8 megjegyzés:

  1. A mondatod (s)óhajtó végével nagyon egyetértek.

    VálaszTörlés
  2. Aktuális lelkiállapot kérdése valószínűleg, bár én jobb napjaimban is cserélnék sok emberrel, legalább próba szintjén. Ti sosem?

    VálaszTörlés
  3. Én néha Panyizsuzsival, vagy Férc Judittal cserélnék, de aztán rájövök, hogy inkább csak a kezük kéne úgy egy hétre, maxmax., meg a sok nyersanyaguk. Mert én hogy tudnék megbirkózni az ő gyerekeikkel, tudnám-e szeretni az Emberüket, mert azért a lélekem ÉN lenne, csak a testem nem, és hát ne bonyolítsuk ezt az egészet inkább :D
    szóval örülök, hogy én én vagyok. Az én sokkilós kipárnázott testemben, de én, az én kezemmel, gondolataimmal, élményeimmel, az én Emberemmel, akit nem cserélnék (nem tökéletes, de más sz..rát is unja valaki,ahogy nagyanyám mondaná, viszont a kettőnk közötti harmónia megfizethetetlen. a szeretet pláne. mármint az Emberem és köztem, nem nagyanyám és köztem).
    Kezdek minimonologizálni, berekesztem magam :D

    VálaszTörlés
  4. Ó, épp most ébredtem délutáni sziesztámból... hát nem tudom, megy ez nekem :)
    Más bőrében? Igen, persze, szívesen lennék milliomos Ibizán, naná. De csak a mostani kis családommal :)

    VálaszTörlés
  5. de úgy is lehet ám kívánni, hogy új test, új lélek, mégis én vagyok ám

    VálaszTörlés
  6. A kívánság nagyon is helyénvaló, az új test főképpen. Sajnos én nem lebegek , lehúz az úszógumi.

    VálaszTörlés
  7. Valamelyik nap fel 10-kor keltem!!! a kicsi tankok meg kint legoztak es nem ebresztettek fel:-) Akkor olyan buszke voltam es nem csereltem volna a vilagon senkivel. Az uj test... hat az jol jonne, neha ugy erzem alig birok mozdulni :-(

    VálaszTörlés