2009. szeptember 14., hétfő

Sorsolás / Sweepstake


A "Sokan vannak a meghívottak, kevesen a kiválasztottak" igazsága ismét beigazolódik, hiszen a szülinapi játékra jelentkező 52, többségében ismerős személy közül csak egy valaki viheti el a pálmát, akarom mondani: faliképet.
A random most az én kezem volt, hinnetek kell nekem, bár az igazam alátámasztásául szolgáló fotó megint homályosra sikeredett, hogy-hogy nem. Még jó, hogy nem egyedi az eset, produkáltam én már ilyet a blogban nem egyszer, így senki nem mondhatja, hogy persze, most éppen nem tud jó fotót készíteni, máskor meg csak úgy ontja magából az éles, tiszta és remek képeket. :o)

Az eredmény:

Én már látom, de azért még egyszer, hátha:

Ha esetleg nem látnátok, akkor mondom: Jucuu, a messzi Tamperéből! Jelentkezz, kérlek...
Mindenkinek, aki részt vett az ünneplésben, köszönöm. Nem a megjegyzést, nem a kedves szavakat, hanem, hogy eljöttetek, itt voltatok. És jöttök, vagytok. Velem.

52 readers applied for the wall-hanging prepared by me but unfortunatelly only 1 of them could win it. She is Jucuu from Tampere, from Finnland...
Thank you for your participation, thank you not for your comments, not for your kind words. I am happy you were here, you came. To me.

9 megjegyzés:

  1. Férjem ijedten néz rám, mert bár csöndben kellene lenni (a gyermek már alszik) de én sikongatok, hogy Nyertem, nyertem!!! Köszönöm Zazálea, szinte sosem nyerek semmit de most ez az enyém!! :D:D A varrószobám falát fogja díszíteni, alig várom, hogy kiakaszthassam. Köszönöm még egyszer! E-mailben jelentkezem.

    VálaszTörlés
  2. Remélem, hogy jelentkezel, édes bogaram. :o)

    Cat: nagylelkű vagy, hogy gratuláltál!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok én is. :) Biztos jól fog mutatni a falon a nyeremény. :)

    VálaszTörlés
  4. Én is nagylelkű akarok lenni :o)!

    VálaszTörlés
  5. Biztos jól mutat, remélem!
    És nagylelkűek vagytok, igeni!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a csodás ajándékhoz!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nyertesnek!Jó látni mikor igy örül valaki!!!:))

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűek ezek a meleg színek, és az összhatásról már nem is beszélve! Gratulálok a Nyertesnek is!

    VálaszTörlés