2009. augusztus 24., hétfő

)ssyegy;sk;ppen - összegzésképpen

Na, ilyen az, amikor nem állítom át a Mac-et. Ami pedig előfordul. :o(( Jobb esetben a cím után azonnal, rosszabb esetben... mesélhetnék.

Vége az 5 napos vásárnak, nem bánom, szép volt, jó volt, elég volt. Félreérthető voltam az előző bejegyzésben, nem sikerült rosszul. Úgy is mondhatom, hogy bizonyos, jelentős szempontból kifejezetten jól sikerült. Más szempontból kifejezetten rosszul, egy barátság bánja a munkamorálról (vagy miről) való eltérő felfogást.

Vásároltak táskát, neszeszert, állatkákat, apróságokat és még két közepes faliképet is megvettek, ez volt a meglepetés. Kaptam megrendelést, vittek névjegyet, dicsértek, tapogattak (nem engem!), nézegettek. Ami megmaradt, az holnaptól a Meskán megtalálható, de előtte ide is rakok képeket. Főleg nyári dolgok (jut eszembe, egy előttünk elhaladó hölgy a párjának így jellemezte a portékánkat: ezek házi, kézzel varrt cuccok), ezért valami kedvezmény, akció várható. :o)
És nekilátok a megrendeléseknek, nem feledve szegény Millie-t. :o(

6 megjegyzés:

  1. Én azóta is tisztességgel használom a vásárban szerzett szépségeimet. És hagytam egy üzenetet a blogomban, egy kicsit korábban...

    VálaszTörlés
  2. Már megyek is, kedves törzsvásárlóm! :o)))

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy itt vagy újra, és annak is, hogy jó volt a vásári tapasztalatod! Írtam mailt!:)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Örülök, hogy összességében pozitívan zárult számodra a vásár! Én is sokat gondoltam rád, bár én nem tudtalak meglátogatni, de a hiányodat éreztem itt :)
    Nézz be hozzám, meglepetés vár!
    :)

    VálaszTörlés
  5. Zazuskám! Én aztán tudom, hogy a jó munkához idő és inspiráció kell! Főleg az ilyen kreatív dolgokhoz...így kötök egy pulcsit lassan egy éve és van félben egy monstre Mirabilia hímzésem 3-4 éve. Nem mondható, hogy türelmetlen vagyok!
    És a fordítási határidőkkel is mindig sikerül elúszni...

    VálaszTörlés
  6. Nagyon orulok, hogy jòl zàrult a vàsàr, ès neked pozitiv a vègeredmènye. Annak is orulok, hogy sokkal kiegyensùlyozottabbnak ès nyugodtabbnak olvaslak, mint hònapokkal ezelott.
    A "hàzi, kèzzel varrt cuccok" - ettol mindig fràszt kapok. Mièrt lekicsinylo jelzo az, hogy "sajàt kèszitèsu"? Mièrt jobb egy olcsò, àzsiai pulòver, pèldàul, mint egy kèzzel kotott minosègi sajàt gyàrtmàny? Mièrt kellene olcsòbban adni az egyedi, kèzmuves termèkeket, mint egy gyàri tucatholmit, amiben nincs se szìv, se lèlek? Jò lenne egy tèrkèp ennek a modern vilàgnak, mert valahol nagyon eltèvedt.
    Koszonom a lehetosèget, hogy itt kipuffoghattam magam, ès tovàbbi nagyon sok sikert kivànok neked ès a termèkeidnek.

    VálaszTörlés