2009. április 20., hétfő

Mégiscsak...

... kellene egy bolt a Meskán. Ti hogy oldjátok meg a postai szállítás díját? Benne van az árban? Remélem, nem. Külön tételként szerepel?
Meg úgy még 1000 kérdésem lenne.
(Persze, tanultam én (nem keveset) marketinget is, meg ránéztem az Etsy-re is, tehát tudom a vevőcsábítás trükkjét , csak gyakorlatban vagyok béna.)

I can't drive the idea of online shop-opening out of my head... but I had a lot of questions, e.g how can you solve the shipping? Does it mean an extra-price or is it inclusive of the price? I hope, not. And I had more than 1000 other questions more. :o))
(Yes, I learnt marketing as well and I have some experiences regarding others' activities. But I am interested in your opinion.)

5 megjegyzés:

  1. Dehogy vagy béna!
    Külön tételként szerepel a postázási költség.
    Egí praktikus tanács (legalábbis szerintem): ha bármit feltöltesz, előtte gondold át, hogy van-e olyan "polcod" a boltodban, és ha nincs, akkor csinálj egyet. A többit adja magától. És kicsiníyített fotókat tégy fel, kb. 888-asokat.

    VálaszTörlés
  2. Igen Beának igaza van, a polcokkal én is megjártam, de amúgy tök jól működik!A posta költségnek mindenképpen alaposan nézz utána, az elég ciki ha kiderül még sem annyi az annyi.Jó meskázást!

    VálaszTörlés
  3. Hajrá, márcsak azért is, mert nekem úgy tűnik, hogy mostanság nem nő, hanem csökken a boltok száma.
    A kezelése pedig egy idő után pofon egyszerű, mondom én, aki már beletanult.
    Ha több konkrét kérdésed is van, akkor mailben szívesen válaszolok!

    VálaszTörlés
  4. :)
    A termékeidet érdemes tematizálni, arra kellenek a polcok. Pl. táskák, neszszerek, karácsonyi, húsvéti, stb.

    VálaszTörlés