2009. április 20., hétfő

Ezzel (is) végeztem

Nem fejtem ki részletesen, milyen küzdelmek árán, de mindkét szakdolgozatot befejeztem, leadtam. Bőrbe kötve, mindörökre. Az egyik a zsoltárok stilisztikai elemzése, a másik (változtatni kényszerültem) simán a munkahelyi képzésekről szól.
Mit tippeltek, melyik a kedvencem? És mit tippeltek, mekkora a terjedelmük?Ezt csak úgy, játékból kérdezem, nem érdemel komoly fejtörést a dolog.

I don't want to go into details the mainpoint is that I could manage to finish my thesises.
One of them was writing about the stilistik of the Psalmen, the other one is about the training-opportunities in the workplace. What do you think which is my favourite? And what do you think how much is the number of their pages?



16 megjegyzés:

  1. Az oldalszám mindegy, lényeg, hogy ezt is letudtad, kész. Biztos lehet mindig mindent még jobban csinálni, de nem ez a lényeg. Hanem hogy akkor végre lesz időd kávézni járni a blogos barátnőkkel ;) Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Írtam jó pár szakdolgozatot már én is eddigi életem során, de A zsoltárok stilisztikai elemzése miatt földig érő mély meghajlás.
    Gratulálok! :-)

    VálaszTörlés
  3. Gondolom kicsit megkönnyebbültél, hogy letudtad:) Tippelésben nem vagyok jó, de igaza van anyahajónak, járhatsz kávézni a blogos barátnőkkel:) Kicsit messzebb vagyok Tőled, de én is meghívlak egy kávéra, ha erre jársz:))

    VálaszTörlés
  4. Nagy gratula neked!!! Szerintem a zsoltáros a kedvenced, az érdekesebb témának tűnik (hozzám mondjuk a másik állna közelebb, mert valamennyire hasonló területen dolgoztam).

    Nekem a saját szakdolgozatommal nagyon meggyűlt a bajom, csak kettest kaptam rá, de a szigorlataim és az államvizsgám jól sikerültek, így összességében négyes szerepel a diplomámban. Így összességében nem szégyenkezem. :)

    VálaszTörlés
  5. Van annyi kávémeghívásom, de azok nem az "ezt is letudtam"-kategória elemeit bővítik... :o)
    Azért még várok tippeket. :o)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok először is!!!!
    Elsőre a zsoltárokat gondoltam és gondolom,de elbizonytalaníott a munkahelyi képzés,mivel téged az is érdekel.DE meggyűlt velük a bajod és sok keserűséget okoztak,ezért inkább a zsoltárokra tippelek,mert a zsoltárokban sok olyan van,amiben kiöntik a szívük keserűségét.ÉN nagyon szeretem olvasni őket,főleg,amikor mélyponton vagyok.
    Terjedelem???? SOK::)

    VálaszTörlés
  7. Hű, én mindenesetre megkönnyebbültem, látva a két bekötött munkádat:-).

    VálaszTörlés
  8. Nagyon megörültem én is ennek a bejegyzésnek!
    Gratula!

    VálaszTörlés
  9. Engedd meg, hogy bár csak virtuálisan, de egy kézfogással és öleléssel gratuláljak neked. A zsoltárosnál nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, egyszer talán, ha lehet, szívesen elolvasnám!

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok. Az oldalszám számit? nem a tartalom? Mind a kettő érdekes.

    VálaszTörlés
  11. Szívesen elküldöm, ha gondoljátok. És köszönöm a sok kedves, elismerő szót, ennyit nem érdemlek.
    Mindenesetre a zsoltároktól nagyon tartottam, de nagyon érdekes volt, kihívás volt, és (mint azt tudjuk) jól sikerült. És igen, én is szeretem őket, nagyon is. A terjedelme mindkettőnek 65 oldal, ez a tiszta szöveg, melléklet nélkül.
    A másikat nagy elánnal elkezdtem, aztán a lelkiismeret vitt csak előre, meg a kötelesség. Nem lett rossz, meg részletes is, meg alapos is- de mégsem érzem azt az örömet, amit a másiknál.

    De (ahogy azt írtátok Ti is)nem ez a lényeg, nem?

    Szemben a két államvizsgával egyébként.... :o)

    VálaszTörlés
  12. Nagy gratula!!!
    Így legalább emelt fővel lezárulhat egy fejtörést okozó fejezet. És nagyon büszke lehetsz magadra, amilyen visszajelzéseket kaptál! És amilyen komoly, nagymélységű témát választottál!

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm, Majonéz, a kedvességed.

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok a kitartásodhoz és a jólsikerült munkákhoz!

    VálaszTörlés
  15. Szeretnék én is gratulálni!!!

    VálaszTörlés
  16. Szeretnék én is gratulálni!!!

    VálaszTörlés