2008. december 6., szombat

Újrakezdés

Soha ne mentsetek semmit csak a pendrive-ra, legyen meg valahol máshol is. Amikor 1-2 napja örömködtem, hogy mennyi mindent megírtam,pl. az összehasonlító andragógiám is, akkor még nem tudtam, hogy ilyen is van (mert még nem tapasztaltam), vagyis, hogy sérül egy fájl azon a dögön. Most, amikor lenne 2 napom (estém, éjszakám) a 30 oldalas kutatásomra, akkor az említett dokumentum nyomtatása előtt kiderül, hogy meg sem lehet nyitni, sehol nincs meg, elveszett, eltűnt, elszállt a rendkívül gondosan felépített, precíz, 18 oldalas, nem kevés nyomozással alátámasztott, majd tényleg jól sikerült fogalmazással megírt beadandóm.

Azt hiszem, megőrűlök, de még nem biztos. Mert súlyos probémák vannak a munkahelyemen és amikor végre úgy érzem, le tudom tenni az Úr kezébe (aki nem hívő, talán nem érti, de nem baj) és bár nem kevés erőfeszítéssel, de tudok koncentrálni a köv. feladatra, melynek szintén kedd a beadási határideje-akkor jön ez. És tudom, hogy van ennél égetőbb probléma, és azt is, hogy most sem dől össze a világ, de azért most úgy érzem, a józan eszem megtartása a cél ebben a pillanatban.

14 megjegyzés:

  1. Sajnálom, és szurkolok, hogy emlékezzél az előző dolgozatodra! Csak kihúztad amikor még mentett, vagy erre nem is emlékszel ugye?

    VálaszTörlés
  2. Jajjj, nem is tudom, mit mondhatnék. Kitartás! Tudod, csak akkora terhet rak rád, amit el is bírsz, és amitől több leszel, jobb, más... És legközelebb tutira duplán másolsz és mentesz le mindent! Drukkolok!!!

    VálaszTörlés
  3. Mentettem mindent, de valahogy sérült a fájl. A lényegre emlékszem, de olyan jól nem tudom megírni, nagyon jó lett.
    Igen, megtanultam a leckét.

    VálaszTörlés
  4. Igaza van KicsiKatónak... Sohasem nagyobb a próba, mint a próbára tett ember...

    De azért gondolom, nagyon bosszantó. Most csúnyát mondok: lehetett volna rosszabb is ;) Szorítok, hogy gyorsan pótolj mindent!

    VálaszTörlés
  5. Ne kísérts, még leírom :D

    VálaszTörlés
  6. Drága Zaza! Nagyon együttérzek!!!!
    Körülöttem is zűrös az élet,úgy érzem,hogy a Gonosz piszkál,ki akar próbálni,mint Jóbnál.

    VálaszTörlés
  7. Te legalább összeszedted már egyszer.
    Amit én most csinálok, az egy tanulómunka (új szakma)is egyben, nem is tudom megmondani, hanyadszorra böngészem végig és agyalok, és nem értek egyet, és fel kell találnom a megoldást...
    De ettől függetlenül drukkolok neked.
    Mi a férjemmel néha átküldjük egymásnak e-mailben a dolgokat. Ja, és meg kéne tanulnom cd-re kiírni. :P

    VálaszTörlés
  8. Sokan nem tudják, hogy a pendrive-ot nem szabad csak úgy kihúzni az USB portról, hanem előtte el kell távolítani a rendszerből. Akkor kevesebb az esélye a fájlsérülésnek.
    Bocs, ha olyannal traktáltalak, amit már tudsz. és azt is tudom, hogy ez eső után köpönyeg.
    Esetleg nézz szét a lomtárban, hátha ott egy előző változatát még megtalálod , amire egy kicsit építkezve gyorsabban tudnád reprodukálni a dolgozatodat. Szorítok neked !!

    VálaszTörlés
  9. Ismerem sajnos, és igen, lehet két nap alatt újra megírni - nekem 30 fölött volt az oldalszám. Azt hittem, sose lehet olyan jó, aztán meg sokkal jobb lett. Talán fogalmazásban nem, azt kicsit összecsaptam, de lettek még jobb gondolataim. Kívánom, hogy neked is sikerüljön hasonló jól! Kitartást, erőt hozzá! (Én is mindent elküldök magamnak emilben, onnan nem vész el, és más gépről is elő lehet keresni.)

    VálaszTörlés
  10. Sosem húzom ki a pendrive-ot csak úgy, mindig szabályszerűen járok el. Elizanikó, nem okoskodom, és köszönöm a tanácsot, mert előfordulhatott volna, hogy tényleg nem tudom. :(A hülye meg ettől függetlenül én voltam, mert rögtön arra mentettem el, hát megérdemlem, bár sosem tudom meg, mi is történt.
    Mindenesetre köszönöm, lányok, mindegyikőtöknek, mert nagy vígaszt jelentett nekem a segítségetek, az erőtök.

    VálaszTörlés
  11. Jaj, most olvasom... Nagyon együttérzek, velem is történt hasonló, bár csak pár oldal volt, de az az utolsó pillanatban, mielőtt kellett volna. Akkor próbáltam gyorsan higgadni, és újraírni, és nem aludtam, de sikerült... Tudom, hogy Neked is menni fog :-).

    VálaszTörlés