2008. november 25., kedd

Forgatás, fagy, félelem

(Na jó, a félelem túlzás, de olyan hangzatos így a cím.)

Most néhány napig nem leszek, nem alkotok, mert a tervezett forgatáson leszek. Tegnap volt az első, nem minden zökkenőtől mentes nap. A szervezési problémákra nem vesztegetek szót, de amikor este 1/2 7-kor, szép őszi időben elindultunk Zalaegerszegről hazafelé, akkor még nem gondoltam, hogy kicsiny hazánkban milyen időjárási különbségek vannak.
Székesfehérváron már esett az eső, mit esett, ömlött. Én váltott lovakkal jutottam haza, itt hagytuk a stáb tagjait a mikrobusszal, én meg a kollégámmal továbbmentem Bajna felé. Zsámbéknál már olyan hóesésben mentünk, hogy miközben a kollégám mérgelődött, én jól tágra nyitottam a szemem és addig bámultam a felém ömlő hópelyhekbe, amíg nem könnyezett a szemem. Akkor becsuktam, majd kezdtem elölről. Hogy én ezt mennyire szeretem, olyan, mintha a Csillagok háborújában lennék és az űrben száguldoznék... na jó, majdnem olyan.

Aztán Zsámbék után már nem volt ennyire kedélyes a helyzet, mert hóviharba is keveredtünk, közben jött az információ, hogy a stáb tagjai még mindig ott állnak Szfv-on, ahol hagytuk őket, mert olyan defektet kaptak, hogy még a kihívott autómentő sem tudott segíteni. Arról csak halkan beszélek, hogy nyári gumikkal kaptuk a bérelt buszt, az ígért teli tank csak félig volt igaz, s oly hiányos volt a pótkerekes dolog, hogy nem lehetett segíteni. Akkor jött a telefonálgatás, én mint egy diszpécser irányítottam a mentőhadműveletet, hívtam én mindenkit, hogy vigye haza őket, végre, nem mondom el, mennyi idő után, de helyrerázódott a dolog.

És amikor a kollégám hazaért Tatára, jelezte, hogy náluk csak eső esik, semmi hó. Bajna és Tata között kb. 25 km van. Hm.

Most, ha kinézek az ablakon, gyönyörűséges fehérek a fák, a bokrok, ha az utat nézem, az a szokásos latyakos...


Ma Komáromba megyek, holnap Pesten forgatunk, aztán meg elmegyek a suliba. És hogy mennyit írtatok ezalatt az 1 nap alatt (!), most még átolvasgatlak Benneteket, közben kávét iszogatom (sokadikat), s várom a kollégát. Pedig de jó is lenne itthon lenni..... :o)))

12 megjegyzés:

  1. Milyen jó izgalmas a te életed :)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, izgalom, az van. :o)
    Reméljük, csak izgalom....

    VálaszTörlés
  3. Meg szabad tudni, hogy mi a foglalkozásod?

    VálaszTörlés
  4. Jó kis történet, gondololom megélni már nem volt annyira szórakoztató. :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem neked kellene az országot időjárást megírni :))

    Szóval a telitank félig igaz... :D :D Itt rötyögök. Me a stárvárszon is :))) Jót tesz ebben a nagy szürkeségben.
    Itt, ha kinézek: mindenhol tompítót bevett színeket látok, hó egész éjjel erőlködött, de nem jött össze neki. Hát, mi így állunk.

    VálaszTörlés
  6. Kitartás!!! A foglalkozásod az én csőrömet is birizgálja egy ideje:))

    VálaszTörlés
  7. Foglalkozás: HR és kommunikációs munkatárs. Én felelek mindenért lassan... :):):) De elsősorban én csinál... tudjátok mit? Írok erről gy bejegyzést és mindent elmesélek, jó?

    VálaszTörlés
  8. Ez igen! Mintha Hoolyvoodba Csöppentem volna!:)

    VálaszTörlés
  9. Annyira sajnos (vagy sem) nem izgalmas...

    VálaszTörlés
  10. Jó pörgős napjaid vannak az biztos!Azért néha lazításképpen varrjál is! Esetleg egy új táskát......:o))))

    VálaszTörlés