2011. március 15., kedd

Amint az tőlem

(el)várható, ideológiát is gyártottam, miért nem tudom folytatni a takarókészítést, mert megakadtam a nyolcadik négyzetnél, ez van. Hogy nem jó a tapintása, ezt találtam ki, Cataniából kezdtem el, fantasztikus színei vannak, feltételezem, ez vitt a romlás útjára, hogy lilák-kékek-zöldek-mályvák és társai, ezekkel csak úgy repül a horgolótű, aha, nálam is, biztosan. De semmi baj, meghalt a király-éljen a király, most az az ideológia van soron, hogy el kell fogyasztani a sok maradék fonalat, ráadásul ez a most készülő, ez olyan finom puha, de még olyan meleg is, ilyennek kell lennie egy takarónak, a szín, az másodlagos. Hasznosság, most ez a vezérlőeszmém.
Csak ZM nem érzi, hogy dacára a kanapé körül felgyülemlett rengeteg fonalnak, ez most , mert fogy a fonal. Ő csak azt látja, hogy egyre kisebb a helye.


7 megjegyzés:

  1. A Cataniának csak a színei jók. Emlékszel a sárga, nagyis táskámra? Teljesen kibolyhosodott,pedig alig hordtam.

    VálaszTörlés
  2. na, tessék, ugye!
    a színei nagyon jók, csábítóak, de valahogy tényleg azt érzem, hogy a tapintása... nem az igazi :o(

    VálaszTörlés
  3. A CAtania nem takarókészítésre termett, ez igaz. Ha takaró méretű cuccot horgolsz belőle, akkor rendelheted is a darut, ha fel akarod emelni. Bébipulcsira pl tök jó, csak tudni kell, milyen tűvel kell horgolni (ha túl naggyal, akkor naaaagyon kinyúlik.), vagy a megkezdett négyzetekből akár még kispárnaelőlap is lehet.
    A mostani színeihez meg annyit, hogy nekem azok a granny takarók szoktak legjobban tetszeni, ahol látszik, hogy nem filozofálgatott sokáig a készítő, hogy melyik színek illenek össze. Úgy az igazi, eleven, vidám.

    VálaszTörlés
  4. erre nem is gondoltam, szerintem a színeit meglátja az ember és kész, de elkönyvelem tapasztalatnak.
    hát, ha igaz, amit mondasz, akkor az én grannym nagyon jó lesz, mert semmi gondolkodás nincs benne :o)

    VálaszTörlés
  5. Na alakul ez, ezt már be kell fejezni nincs mese. Igen a színek is jók, tényleg nincs kifogás.

    VálaszTörlés
  6. WooW! Gyönyörű! Hely meg lesz majd ..Alatta. :-))) Erika

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez nagyon tetszik! A színei, a vidámsága - szuper!

    VálaszTörlés