2012. augusztus 23., csütörtök

Befőzés XXVI. - aszalt paradicsom

Igazi bombaüzlet, befektet az ember x mennyiségű  időt / pénzt, majd két nap múlva egy legalább 3x értékű dologgal gazdagodik.
Volt tavaly is, tavalyelőtt is, reméljük, készül jövőre is, meg utána is.
Elkészítés itt.

6 megjegyzés:

  1. figyu, és miután jól megaszalódott a napon, csak tiszta-száraz üvegbe zárod? semmi olaj, semmi fölösleges hókuszpók? (és hány nap alatt aszalódik, tényleg kettő napsütéses nap elég hozzá? :o kérdezi egy 5 órán át unalomig lecsóbefőző :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ebben a verőfényben kettő és fél nap volt, nem több, egyébként ez most olívaolajban ázik,olyan típus, a maradékot viszont simán üvegbe teszem (még van egy kevés tavalyról is, semmi baja) és kész.az olajosak mennek a szószba, a simák mennek bedagasztva a kiflitésztába, rend a lelke mindennek.

      no hókuszpók. :)

      én nem főzök most lecsót, 40 fokban nem, azt hiszem, hiányzik belőlem a vállalkozószellem.
      majd szombaton zakuszkát.harmadszorra.:D

      Törlés
    2. hát én ezírt most nagyon hálás vagyok Néked! :)

      (paradicsom túltengésben és időhiányban szenvedünk és a szívem fáj megrohasztani őket, ezek szerint megvan a legoptimálisabb megoldás és még szeretem is, jupijé!)

      Törlés
  2. könnyű neked örömet okozni, ez jóó:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyszerű az én lelkem, tudod! ;) szép táskák, finom ételek... ennyi! hát kell ennél több?! :D

      Törlés
  3. De jó, hogy írod, majdnem lemaradtam róla, így még ki tudom használni a meleget.

    VálaszTörlés