Az előző napról maradt kolbászos paprikás krumpli maradéka mintha kevesebb lett volna, mint amikor utoljára a fazékba néztem, egy főre még csak-csak, de kettőre már nem lett volna elég, ezért összetörtem mindenestül, kapott egy tojást és egy kis lisztet, de nem éreztem annyira jónak, ezért tettem bele az olívaolajas aszalt paradicsomból, meg az olajból is, ettől már karakteresebb lett, de még mindig volt hiányérzetem, így körbenéztem a hűtőben, ahol is találtam sárga curry pasztát (vörös és sárga pasztának kell itthon lennie, különben baj van), s mivel ez meglehetősen karakteres, egy evőkanál elég volt belőle. Mindebből a kulimászból krumplilángost sütöttem, amihez fokhagymás tejföl dukált, de mivel volt pár alma, azt még vajon gyorsan átpároltam. Multikulti. Magyar paprikás krumpli,olaszos aszalt paradicsom, thai currypaszta. Meg az alma.
Mindehhez készült egy galette, amit imádunk, almával, körtével, s a fagyasztóban talált pár szem szederrel, ily módon a francia konyhát is behoztuk.
Megnyaltuk a 10 ujjunkat, na. Mivel pedig az egész nem vett 35 percet igénybe, nyugodtan besorolható ide vagy ide , esetleg ide.
Rita, én így szeretlek...Megéheztem. Nálam a hűtőben zöldborsófőzelék van. Meg fasírt. De utóbbit csak hidegen szeretem. Megyek és eszem.
VálaszTörlés:))
VálaszTörlésa fasírtot de szeretem! meg a borsófőzeléket is! hidegen is,melegen is:))
Éljen az improvizáció. Jól hangzik, Multikulti konyha :-)
VálaszTörlésés jól is ízlett :)
TörlésNekem maradt a tegnapi étkemből:
VálaszTörléshttp://partfal.blogspot.hu/2012/10/kostoltad-mar.html
Padlizsán krémet tettem el télire, meg lecsót, egy dobozzal. Azokat is kóstolgattam.
Márta, finom is lehetett, mi szilvachutneyval a cs.mellet hej, de nagyon!
Törlés(azért tudtam kommentelni nálad,mert elsőre sikerült akód, de ezért nem szoktam egyébként :(
Finom legyen az a lényeg. És a krumpli.
VálaszTörlésMost egy kicsit magamra ismertem. :-) Nekem is sokszor készül ilyen bmv kaja. Általában jók szoktak lenni. Kimondottan nem szeretem pontosan követni a recepteket sem.
VálaszTörlés