2012. május 24., csütörtök

Kezelési útmutató

Az eperdzsemes befőzést egyébként célszerű epertortával indítani, a végén pedig úgy kell osztani az üvegeket, hogy mindig legyen maradék. A cél érdekében kell egy kicsit taktikázni az üvegekkel, mert az eper képes rá, hoyg pont kitöltse azokat, hát ezt nem szabad.
Sem a kezdet, sem a vég nem az én érdekemet szolgálja, ne mondjam.:)



2 megjegyzés:

  1. Jó ötlet, mindenesetre én annyira befürödtem Dolce Vita epres mákos sütijével, hogy csak a lekvár jöhet szóba innentől. Valamit nagyon elronthattam mert az egész olyan lett mint az elázott mákos guba.

    VálaszTörlés
  2. az epertorta nálunk egy joghurtos cucc, piteformában ripsz-ropsz van készen, férj megnyugtatására tökéletes:)))
    egyébként érdekes,mert egyszer csináltam dolce receptjét és nagyon nem lett jó,pedig nála olyan szép volt.nem epres volt,de mákos. hm.:(

    VálaszTörlés