2013. január 19., szombat

visszajelzés

Ma, a tegnap vásárolt középső ollómmal, amelyet céleszköz vásárlására irányuló előzetes elképzelés gyanúja nélkül vettem, de az üzletben azt mondták, hoyg jobb, mint a Fiskars, ami pedig nekem szívügyem, de olyannyira, hogy apósomnak a 70. szülinapjára egy ergonomikusan megtervezett kenyérvágó kést ajándékoztam, amin mindenki iszonyúan kiakadt, mondván, hogy morbid és rohadtul nem humoros*, kivéve az apósomat, aki azóta is hálatelt szívvel mondja, hogy a  rossz kezével egyet biztosan tud, kenyeret vágni és tényleg
szóval, ezt mondták, hoyg még ennél is, én pedig megvettem, és azt kell mondjam, hogy annyira jó, hoyg azóta három ujjamon is, hogy finoman fogalmazzak: végeztem manikűrözést, de mindezt oly módon, hoyg észre sem vettem, csak mikor az eredményt láttam.
Időspórolás.


* én nem humornak szántam, hanem tudtam, hoyg az  apósom nagyon nehezen vágja a kedvenc Peti kenyerét

6 megjegyzés:

  1. A második legjobb dolog a konyhámban ez a késkészlet (az első a mágneses késtartó höhö), és mi is vettünk Anyóséknak ajándékba és ők is örültek, csak kellett fizetniük érte nekünk öt forintot, mert tényleg nem szabad kést ajándékozni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mi nem vagyunk babonások, a praktikumra hajtunk, a késmeg állati jóóó:)

      Törlés
  2. Megismerhetnénk az olló márkanevét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát,azt most nem, nem azért,mert nem mondanám, hanem semmi extra neve nem volt, vagyis volt neve, de nem kirívó, a tokját dobtam kifele iziben, de legközelebb, ha megyek az üzletbe,megnézem,rendben?

      Törlés
  3. minden ollóm Fiskars, én nagyon szeretem, csak méltatlanul bánok velük, de ezt az új még nem tudja, remél

    (mi nem tetszik benne?)

    VálaszTörlés