2012. november 24., szombat

társas - játék

Úgy van, hogy van egy fakanáltartó cserépedényünk, ebben csak a fakanalak vannak, kivéve azt a három műanyag fakanalat*, amelyek a befőzéshez használatosak,azok kivételesen szintén itt vannak.
A késeink egy tartóban vannak, afféle bedugós-kihúzós változat, kivéve hármat, amelyeknek mégsem itt a helyük, hanem a merőkanalaknál, de ennek oka van.
A merőkanalaknak /szedőkanalaknak szintén van egy cserépedényük, jó nagy, abban vannak, illetve itt van az a három kés is, amelynek fanyele van,  ez szintén kivétel. Van viszont egy reszelő, aminek hosszú, vékony formája van, annak viszont nem itt van a helye, hanem a fiókban, teljesen érthető módon, méghozzá a jobb oldali fiókban, ahol a sörnyitó is van. 
Nem itt van viszont a helye a turmixgép fejének, mert hiába, hoyg az is eszköz, az egy másik kaliber, annak a baloldaliban a helye.

Na, ezt az én férjem egyszerűen nem érti.

*műanyag FAkanál

13 megjegyzés:

  1. Higgy nekem, ezt egyik férfi se érti! :o)
    Akár öt év alatt se...

    VálaszTörlés
  2. A fekete FEHÉRnemű is vicces :-)

    VálaszTörlés
  3. Egyre inkább úgy érzem, hogy ti a férjeddel a konyhában két dudás vagytok egy csárdában... :-)))))
    Az én férjem is néha teljesen más logika szerint pakol, mint én, de ha végighallgatom, az a gondolatmenet is logikus végül. Csak olyan férfilogika... :-))))))
    (A sok smiley direkt van...)

    VálaszTörlés
  4. Én az ilyen szintű rendet nem is várom el tőle, csak reménykedem, hogy egyszer majd a megszokás győz, hiszen évek óta ugyanonnan veszi ki, akkor egyszer majd oda is rakja vissza.

    DE: TB-nek az sem világos, hogy egyik polcon bögrék, másik polcon poharak...

    VálaszTörlés
  5. Wow, megnyugodtam. Másnál sincs másként:) Miért olyan bonyolult, hogy az egyik szekrényben vannak a műanyag edények (tálak, dobozok) a másikban vannak a jénai, üvegtálak, kivéve a Zepter-t mert az a harmadikban a műanyag tölcsérekkel, szűrőkkel, tálcákkal, stb. Szóval mit nem lehet ezen érteni:)) Nálunk a mosogatógépből való kipakolást inkább az asztalon fejezik meg a holmik, mert "nem tudom hol tartod". Ja, és nagy fiam szintén, végül is pasiból van vagy mi a szösz.
    A másik ide vágó gondolatom még, hogy milyen érdekes, mikor édesanyám hasonlóan "háklis" volt, azt valóban háklisságnak éltem meg. Most meg én is...(teszem hozzá, hogy azért nem esek kétségbe ha nem ott van, csak keresem, szóval ez egy szolid háklisság):)))

    VálaszTörlés
  6. Igen, hasonló nálunk is a helyzet, más a logikánk, de én mindig örülök annak, ha elpakol... Nem olyan nagy az a konyha, sajnos.

    VálaszTörlés
  7. minden bizonnyal NHné nyert ebben a témakörben,már ha ezt nyerésnek nevezzük :D


    persze,más a logika, bár én nálunk gyanítom, hogy ahol szabad helyet lát,oda dugdos be valamit a férfi, és igen, örülök,ha elpakol,én is örülök, csak azért ez vicces is, nem?bár nem mindig nevetgélek..

    a konyha pedig nagyon kicsi nálunk is!

    VálaszTörlés
  8. Emberem azzal tud megôrjíteni, hogy 'ott van a helyén'. Na most aki olvasott nálunk, az tudja, hogy egyrészt 3 éve semminek nincs fix helye. Másrész 'a helyén'=ahol szerinte a helye van, de errôl nem szól, nem kérdez. De lassan lesz már helye mindennek :)

    VálaszTörlés
  9. Hölgyeim!
    Ilyenkor legalább tudom, hogy nem maradtam magamra a nagyvilágban - a hol van kérdéskörrel!

    VálaszTörlés
  10. What the mean these words: fakanál and konyha :)

    VálaszTörlés
  11. asszonysors, azt mondjátok? olyan, mint amit Piszke írt, a Birtokos Piszke a statikus kérdésfeltevésről.)


    Dióhéj:ne röhögtess:D

    VálaszTörlés
  12. Jelentkezem én is a "klubba". Az enyém ember se tudja soha semminek a helyét, de néha elpakol. Ilyenkor kvittek leszünk, mert én se tudom mit hova tesz.

    VálaszTörlés