2012. március 22., csütörtök

Summázva

A tegnapi nap summáját röviden úgy lehet összefoglalni, hogy a bölcsészeknek inkább művész vagyok, a művészeknek meg inkább bölcsész, és akkor ezt nézhetem úgy, hogy de jó, mindenhol kicsit otthon vagyok, de azt hiszem, én inkább azt látom ebben, hoyg sehol sem vagyok ott teljesen.

4 megjegyzés:

  1. az egyiknek lilagőz vagyok,a másiknak maga a racionalitás. ez vicces is lehet,kívülről biztosan, belülről nem annyira.

    és mivel a babáid te magad vagy, ugyebár, ez téged minősít,úgy érzed,Micikém?

    VálaszTörlés
  2. valószínűleg meglátás kérdése ez is, nem? ha úgy nézed, hoyg egyedi és különleges vagy, az nagyon jó. ha úgy nézed, hogy jaj, nem illek se ide, se oda, az nem biztos, hoyg jóérzés.
    lehet, h úgy kellene erre tekinteni, hogy a világ nem illik be a te képedbe? :DDD

    az jó!

    VálaszTörlés
  3. Ez vagányul hangzik, hogy tanulásba kezdesz! Elismerésem!
    Ha nem titok, elárulok, mibe fogtál?

    Lehet, még csak új vagy ott, nem "szoktak meg" a tehetségeddel, ismeretlen a gondolkodásmódod kifinomultsága, logikája. Kiugrott bölcsészként mondhatom, hogy roppantul lila személyek is jártak különböző szakokra, a gyakorlati érzék szinte teljes hiányával, ifjan is rigolyákkal, Dickens írt ilyen elvarázsolt figurákat, komolyan. :)
    Luca

    VálaszTörlés
  4. nem,most nem tanulok,már vagy két éve nem, ez csak egy workshop volt,viszont a vágy ott van bennem, majd kiszerkesztem magam :)

    VálaszTörlés