2012. február 21., kedd

Megújulva

Előre szólok, rengeteg fotó következik, s még csak nem is a hobbimnak köszönhetően, hanem, mert olyan sokoldalú termékről lesz szó.

Tehát úgy van, hogy a megújulásra szükség van,  nemcsak azért (ideális esetben: főleg nem azért), mert ezt várják tőlünk embertársaink, hanem, mert ez belső igény, legyen változás/változatosság az életünkben, jöjjön a friss szellő, az új gondolat, a megújult látásmód. Meg az új táskaforma.
Több minden forgott a fejemben és meglehetősen régóta, de volt a nagy karácsonyi hajtás, aztán a januári tücsökmód, rögtön utána a wamp, megrendelések hosszú sora - és ez így is van rendjén, csak éppen azt gondolom, hogy most mégis muszáj valami mást is csinálnom, mást is készítem, nemcsak a megszokottat, ami már az ujjaimban van. Kell az is, hogy érezzem, nem tudom megoldani ezt vagy azt a technikai dolgot, hoyg tornáztassam rajta az agyam, hogy elrontsak, s bontsak ki néhány varrást, mert menetközben kiderül, hogy a napok alatt kiötlött megoldás a valóságban mégsem egészen úgy alakul. Hogy mégis megoldjam. Hogy szülessen új. Más. 

És akkor a lényeg, egy többféleképpen hordható táska. Elindulunk vele reggel -kézitáska, nem is kicsi, van helye mindennek, valószínűleg a mélységének is köszönhetően.
Ekkor a kézitáska még csukott állapotban van.


Napközben kerül bele ez-az, nyitni kell a szélességén, de még mindig a kezünkben visszük,


estére viszont elfáradunk, leszakad a kezünk, de jó lenne vállra venni, gondoljuk, s már csatoljuk is fel az egyébként állíthatós hosszúságú vállpántot. Innentől megint elágazhat az út, hogy vállra vetjük avagy keresztben hordva esik jobban, mindent lehet.






Nektek hoyg tetszik? Most nagyon szeretném, ha jönnének a kommentek, nagyon. :)

37 megjegyzés:

  1. Nagyon jó színkombó, amellett, h kifejezetten praktikus és nőcis. Szerintem mindenki szereti az ilyen átváltozós táskákat, mert hát mi nők ilyen variálósak vagyunk... :)

    VálaszTörlés
  2. Én teljesen oda vagyok érte! :)

    VálaszTörlés
  3. Szinre fazonra megnyerő.Ha kell retikül ha kell feneketlen táska annyira igazodik egy dolgozó nő igényeihez.Bocs nem csak dolgozó mindenkinek az igényeihez.Zazálea ez tuti siker!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, de nem gondolod, hogy cipzárral praktikusabb lenen? Nekem legalábbis komoly fenntartásaim vannak a csak patenttal záródó táskákkal szemben (beleesik az eső/hó, könnyebb préda lehet a tartalma a tolvajok számára stb.).

    VálaszTörlés
  5. Nagyon- nagyon tetszik és ezek a színek, csodás :))

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is nagyon szép és tök jó a fazon. Halott német katona is elfér benne.
    Viszont van egy ugyanilyen fekete táskám és nekem nagyon hiányzik róla a cipzár. Félek, hogy belemásznak...
    Olyan cipzár kéne rá, mint a kabátokra, nem alul fixen összekapcsolt, hanem ami összeakasztható.
    Így ha akarom lapos és összecipzározható, de ha úgy szeretném, akkor a szombati piacot is meg lehet vele oldani, mert a cipzárt csak kiakasztom és lehet tömni, mint a libát.
    Fekete kézitásákával is ezt csinálom és igen volt már benne 5 kg krumpli is :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon jó!
    A megoldása fantasztikusan kitalált!... és a színe!Hát a színe meg az én színem!:)

    VálaszTörlés
  8. Ω Erre vártam! Fektetett változat, igeeen!

    VálaszTörlés
  9. Megérte a sok ötlést! Klassz lett! :-)))
    Nagyon bejön az ilyen fajta multifunkciós táska, mert hát lássuk be szükség van táskaátalakításra napközben, ha mondjuk dívaként indulok el és este málhásként teli tömött táskával érek haza... ;-)

    Egy ilyen táskában minden lehet az ember lánya, akár a helyzettől, akár a hangulattól vezérelve... :-)))

    VálaszTörlés
  10. szuper:) nagyon praktikus, nagy szép a formája, főleg a reggeli állapotában, de egyet értek a cipzárt hiányolókkal..
    és ezek a színek is csodálatosak:)

    VálaszTörlés
  11. köszönöm,minden vélemény nagyon fontos,mindből merítek, miből bátorságot,miből ötletet, miből mit.miből mindkettőt. és ez így rendjén is van.:)nem véletlenül kérem a kommenteket.:)

    lesz cipzáros változat is, ez most nem az, de lesz oylan is.és más méretben is. és színben is.igen, igen. .)

    VálaszTörlés
  12. Aaaajjaj, ez sajnos nagyon tök jó. :DDD Mondjuk én inkább valami kékes-zöldes vagy bordós színben tartanám kb ellenállhatatlannak, de ez az én egyéni ficamom :D Viszont a zipzáros dologgal kapcsolatban csatlakozom a többiekhez, én is jobban szeretem, ha rendesen be lehet zárni (és viszont az 5 kg krumpli belepakolása sem áll távol a jellememtől... :D)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon jó! Nem nagy, csak ha akarom!
    A színe is nagyon jó. Zazálea, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  14. nagyon-nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. kedves lányok,ebbe nem rakunk krumpliiiiiiiiiiiiiiiiiiit!
    :DD

    VálaszTörlés
  16. Jóvanna, végülis van olyan táskám, amibe még nem került krumpli. :P banán mehet?... :D

    VálaszTörlés
  17. Nekem nem hiányzik a zippzár, uuuutálom. De nagyon jó lett. Nekem is az első kép tetszik a legjobban,de nagyon praktikus.

    VálaszTörlés
  18. Krizantám hozzászólása nagyon tetszik: reggel dívaként vonulunk ki az ajtón, este pedig málhás szamárként csapódunk be :) Ehhez az átváltozáshoz pedig elég egy táska, amit napközben átváltoztathatunk :) Tök jó:)

    VálaszTörlés
  19. Én kérem a kisebbséghez tartozom. Én nem szeretem a sok fakkot, a sok zsebet és a cipzárat sem. Viszont a jól telepakolható táskákat igen!

    VálaszTörlés
  20. Akkor tehát nincs más hátra, mint hogy megadjam a címem. Ez a modell bizony meg van véve... :-) Szerintem húzz bele, és kezdd el a sorozatgyártást! Csak, hogy benne legyen ez is az ujjaidban. Egy szó, mint száz: pazar.

    VálaszTörlés
  21. Hát ez tök jó! A krumplinak én mindig dugok a szép táskámba egy anyag-bevásárló táskát. Tényleg! Ráadásnak a táska saját színében???? :-) A krumpli is, meg a táska is! :-)))

    VálaszTörlés
  22. Nekem pont egy ilyenre lenne szuksegem. Reggel meg eleg a penztarca, estere troliborond szukseges. De en bkv-val jarok, cipzar nelkulit nem kockaztatok.

    VálaszTörlés
  23. Nem panaszkodhatsz, jönnek a kommentek. :)
    Szuper ez a táska! Nagyon jó a fazon, remek, hogy variálható. És ami a legjobban tetszik: ÚJAT, MÁST csináltál. :) Nem mintha az előzőekkel gondom lenne, de szeretem, ha valaki agyal, tervez, nem ragad le a rutinmunkáknál.

    Gratulálok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  24. nagyon szep, en a patentos valtozatot nem hasznalom (van egy hasonlo taskam), pedig tetszik, ahogy a taska nem olyan szogletes lesz... de valahogy utban van amikor a taskaba nyulok, es ott matatni keresgelni azt rendszeresen kell....az hogy vallra akaszthato az szuper, es mivel nalam az oldalasan hatra csapva alakul, a cipzar is kell.

    VálaszTörlés
  25. Nagyon korrekt.
    Szóval, hogy mennyire átgondolt, mennyire igényesen kidolgozott, imádom a tűpöttyös bélését.
    Én nem szeretem a táskámat kitömni, csak a legszükségesebbek (jó, tudom, akinek a krumpli szükséges, az szükséges :-) ) vannak benne és nem zárom be soha, se patenttal, se cipzárral a táskáimat, így újabb ötletekkel nem tudok jönni, de nagyon pöpec és tudnám szeretni.

    VálaszTörlés
  26. Baj van vele,nagy baj :DDDD Ellenálhatatlan vágyat érzek utána...de hát ez nem a te bajod ,ugye?:D
    Nagyon tetszik a praktikussága,kivitelezése...szóval jó ránézni!

    VálaszTörlés
  27. Látom a krumpli mindenkinek megragadta a fantáziáját :)

    VálaszTörlés
  28. Nem is olvasom el a hozzászólásokat.
    Óriási sikert jósolok ennek a variálható fazonnak... Nagy ötlet!! Most rögtön kéne, ártól függetlenül. :)

    VálaszTörlés
  29. Csodás, remek, fantasztikus! (habár a szín nem az enyém, mégis nagyon tetszik)
    Éljenek az új dolgok! Mert igen, bizony, nagyon kell!

    VálaszTörlés
  30. én a kissebben sem találok soha semmit. de ettől függetlenül nagyon jó, és főleg azért , mert arra gondoltam rögtön: mit is lehetne ehhez felvenni így tavasszal. persze ÚJAT....

    VálaszTörlés
  31. drága lányok,ezért a sok-sok kommentért kapni fogtok egy külön bejegyzést...


    Julikám, ez agyon nem kicsi, sőt :)

    VálaszTörlés
  32. Egyetlen szó jutott eszembe: KELL!
    :)

    VálaszTörlés
  33. Zseniális! Csak így, egyszerűen: zseniális.
    Kívülről kisebbnek látszik, mint belülről - ez a tökéletes táska. :)) Ennek nem bírok, nem tudok ellenállni. Mikorra várható a sorozatgyártás beindulása? Kezdem a spórolást.
    Luca

    VálaszTörlés