2010. július 8., csütörtök

Sajátos

Az uruguay-iakat kedvelem, drukkoltam is nekik, milyen jó kis csipkefonalat készítenek, egyébként meg ott a Forlan, viszont a hollandokat is kedvelem, nekik is drukkoltam, mert mégiscsak európai csapat, bár nem tudom, ez számít-e, aznap számított. Különben pedig a hollandok békés nemzet és milyen finom is a sajtjuk.
A németeknek pedig azért drukkoltam, mert hogy lehúzták őket a VB előtt, semmire nem jók, fiatal csapat, óh, ezt ismerem, csakazértis, de ZM szerint nem szép a focijuk, én ezt nem látom, rúgják a labdát, mint mások, viszont a regényes nevű Mertesacker is ott van, miket képzelek egy ilyen név mögé! A spanyolok viszont... hát a spanyolokkal bajban voltam, mert ott van ugyebár a kölyökképű Torres, akinek nem megy a játék, sajnálni kell őt, nem szidni, de ott van David Villa is, aki elvesztette a bizalmam, amikor nyakon csapta az egyik ellenfelet, csúnya mozdulat volt, rúghatott utána akárhány gólt, nekem már nem.
A bírókkal pedig hasonlóképpen, mi az, hogy nem látta a lest, én sosem látom, mert nem értem, de vak ez az ember, főleg, ha japán vagy akármi más is, de tegnap a magyar partjelző nem láthat ott mindent, ő is benézhet ezt-azt, tévedni lehet, neki igen.

Hogy nem racionális? Nem. De erős érvrendszer, mégis.


10 megjegyzés:

  1. :)
    Mi nők így gondolkodunk a fociról. Bár én szeretem. Csak nem értem:)

    VálaszTörlés
  2. Én sem értem. De ez nem zavar. :o))

    VálaszTörlés
  3. Milyen igazad van! :o)
    A spanyoloknál ott van Casillas is. Ó igen. Az uruknál ott van Muslera. Ó, igen-igen-igen... :o)
    A lest nem is lehet látni egyébként kötés közben :o)
    Úgyhogy részemről megy tovább a nagy-nagy drukk a spanyoloknak, és az uruknak.

    VálaszTörlés
  4. Kinek a pap, kinek a papné, lányok! :o)))

    VálaszTörlés
  5. Én meg inkább kialudtam a betegséget. De jobban szerettem a legelejét, mikor még sok csapat volt esélyes és sokféleképp rúgták a bőrt. Mostanra, - mikor azt mondják érdekes - engem már nem érdekel...
    (De azért én a hollandoknak... skandináv mániám van! :))

    VálaszTörlés
  6. Én ezt értem, a sokszínűség jelen volt, most már nagyon tétre megy a játék, de azért....! :o)

    VálaszTörlés
  7. Igen,ismerős ez a gondolkodás mód, ha már 5 percre odaülök, én is ezek alapján szurkolok :) De inkább kihagyom a meccseket, és várom a vb végét, hogy este nyugodtan nézhessem a helyszínelőket :)Focizni még csak-csak jó, helyszínen nézni elmegy egy jó könyvvel, de hogy mi értelme a tv-ben bámulni a sok kis pontot, amint egy még kisebb pontot kergetnek..ehh, férfiak..

    VálaszTörlés
  8. Nálunk ez úgy van, hogy DVD-n egy Helyszínelőket megnézünk a meccs előtt, érdekes, mert ez az egy sorozat, amit nézünk, semmi, de semmi mást. :o)

    VálaszTörlés
  9. Én hetente egyszer megnéztem egy filmet, és annyi volt.. De amióta kábel tv van nálunk, eég sokat ülök előtte (sajnos). Mentségemre szolgáljon,hogy ennyi csatornán mindig akad valami érdekes, és ott ragadok :)A Comedy-n pl nagyon jó sorozatok mennek, meg vannak a stand up comedy-k, mindenféle helyszínelős sorozat, főzőcske, nat geo, discovery..És a nappaliban legalább jó hűvös van :)De ezzel én most senkit nem szeretnék tv-zésre buzdítani, alkossatok inkább,az sokkal jobb :)

    VálaszTörlés
  10. A Ghána elleni meccsük előtt fejeztem be a "Gail-manipulált" kendőt, és a 11-es rúgások alatt azt szorongattam, kellenek még azok a fonalak, hajrá Uru-k! Szeretjük a focit, ezt a színvonalat, csak semmi hazai ebben a témában! Attól kapunk kiütést( ilyen pedig nincs is ebben a sportágban hihi). Az elmúlt egy hónap alatt legalább volt mire hivatkoznom: Apa, ne! Ma meccs van! (ez is hihi, azér' néha ránk talált a másnap /moncsi pirul/)

    VálaszTörlés