2010. április 14., szerda

Ma reggel

Többet nem ér, ennyit még igen.

- Itt vannak a kereszteslovagjaid... -mondta a párom, látván a megjegyzések mennyiségét, minőségét.
- Külön üdvözlöm azt a bloggerinát, aki a tegnapi bejegyzés ellenére (vagy éppen azért) regisztrálta magát nálam. Vidám lelkületűnek gondolom, akit nem rémít meg egy ilyen bejegyzés. :o)
- A szubjektív vélemény (ebben az esetben) nem a szövegek létét/nem-létét jelentené, hanem a szövegek minőségét.
- Van már Google Analytics-em is, ettől sem jobban, sem rosszabbul nem aludtam, ellenben ma reggelre már nem működött, amitől viszont mérgesebb lettem. Hát hurrá.
- Lesz majd színváltás, mihelyst odajutok.
- Az előbb korábbi, majd későbbi időpontra tett játék ideje talán most érkezett el.
- Kenegette a lelkem a magyar nyelvre használatára vonatkozó, számomra lélekvidámító megjegyzések, főként azért, mert ezzel kapcsolatban hónapokkal ezelőtt írtam a célszemélynek, ez az igényesség alapvető kritériuma- szerintem.
- NEM vagyok kismama - ennyit az alaposságról, a blogelemző elmélyültségéről.

- Én viszont én vagyok. És olybá tűnik, maradok is.

13 megjegyzés:

  1. szia, nem hiszed el, de azért (is) regisztráltam, mert tetszik a háttér... :-) meg persze a munkáid is. Éva

    VálaszTörlés
  2. Le ne cseréld a hátteret!
    Na persze szabad akaratból...úgy más!:)

    VálaszTörlés
  3. :))) Na, most már aztán....! Az előzőhöz két megjegyzést is írtam, de most is muszáj.... (hülye grafománia! :P)
    A nyelvhelyességi szemponttal (is) teljesen egyetértek: ez is mércéje az igényességnek. Nálad aztán nem lehet rá panasz. :)
    Biztos, hogy nem akarsz kismama lenni? :D

    VálaszTörlés
  4. Azért jöttem vissza, hogy felhívjam valamire a figyelmedet, de azóta újabb bejegyzést írtál és ZoltánMűvész is felhívta rá a figyelmedet: és ez a megjegyzések száma, amit nemrégiben hiányoltál. Remélem, ezek után megnyugodtál:)))))

    VálaszTörlés
  5. Ezt is kipróbáltad,és minden mehet tovább a megszokott módon... :o)

    VálaszTörlés
  6. Bizony, kedves keresztesek! :o)

    VálaszTörlés
  7. Csak most értem ide :)) Nem értem a kismamát, hová volt ez írva ? Egyetértek az előttem szólókkal, ne azt nézd, mit írt, hanem hogy ki írta. És ráadásul hogyan, milyen slendrián, helyesírási hibáktól hemzsegő módon :(( Bántja a szemem, számomra az igényesség itt kezdődik. Ebben a profit-orientált világban felüdülés számomra KREATÍV dolgokról olvasni, megspékelve ezzel-azzal. Ha vásárolni szeretnék, akkor nem blogokban keresgélek, hanem rögtön a Meskán. És igaza van az előttem szólóknak, barát-függő a dolog, sajnos ismerem őket személyesen :((
    Nem véletlen, hogy egyik sincs a bloglistámon. A háttered nem tetszik, és a betűméret sem, de ez nem befolyásolja a látogatásaim számát. A számlálód meg olyan, amilyet tudsz használni, nem ? Szóval, úgy csinálj mindent, ahogy jólesik, és akkor mi is jól fogjuk érezni magunkat nálad ezentúl is !
    No, pusza, kicsit hosszúra sikeredtem.

    VálaszTörlés
  8. :DDD Zaziiiiii!:)))

    És még mindig szeretem a blogodat (is)!;D

    VálaszTörlés
  9. Még valami, amit nem értettem már tegnap olvasván a dolgot sem: miért kellene nekem bárkinek is elmagyarázni, hogy mi az az Etsy? A külföldi arrajáró, ha eljut az oldalamról (majd) oda, egyből látja, hogy ki kivel van. A magyar látogatóm meg minek venne tőlem "idegen pénzért" bármit is? Arra ott a Meska. Amiről szintén azonnal kiderül az először arrajárónak is, hogy micsoda.
    Vagy én maradtam le egy körrel? De komolyan!

    VálaszTörlés
  10. Melinda, többek között az Etsy-t sem értem, de nem baj, mást sem és más sem. :o))))
    Egyébként kár, hgy eltűntél szombaton, mire felnéztem a kendőmből, nem voltál, egyetlen férfiemberünk mondta, hogy még integettél is. A Laminária, az az oka mindennek. :o)))

    VálaszTörlés
  11. Jaaaa, akkor megnyugodtam!:) Már azt hittem, az én készülékemben van a hiba...:D

    Szombaton rohanásban voltam, örültem, hogy arra a kis időre kimenőt kaptam. Az tényleg rossz, hogy nem beszélgethettünk egy kicsit!:( De jön még kutyára dér!;D Egyébként tényleg mindenről a Laminaria tehet!:)

    VálaszTörlés